Bàsquet - NBA

Marc Gasol es queda als Toronto Raptors

El català ha decidit executar la seva opció de 25,6 milions de dòlars

Serge Ibaka i Marc Gasol celebren el títol sobre el parquet de l’Oracle Arena. / EZRA SHAW / AFP

Els Toronto Raptors, amb un missatge en anglès, castellà i català, han anunciat la continuïtat de Marc Gasol. El pivot català, que podia decidir si es convertia en agent lliure o si continuava a la franquícia campiona, ha decidit executar la seva opció de 25,6 milions de dòlars.

Marc Gasol, que fa uns dies va passar a la història del bàsquet al formar part de la primera parella de germans que tenen l'anell de campions de la NBA, va tenir una actuació molt sòlida en el tram final de la temporada. "Mai m'hauria imaginat una fita així, estaré agraït per sempre als Raptors. Ningú creia que jo podia jugar en aquest nivell, de fet, en cap nivell, però he tingut la sort de demostrar que tot és possible", va dir el de Sant Boi de Llobregat, que aquests dies és a Barcelona.

Pau Gasol, en canvi, encara no té clar el seu futur. " El que més sentit sense saber pràcticament res és tenir continuïtat amb Milwaukee i seguir als Bucks i continuar aportant la meva experiència i el meu lideratge amb més salut. És el que crec que més sentit i el que encaixa en el meu cap. Encara queda temps" , ha dit en declaracions a Endesa Basket Lover .