Bàsquet
Esports Bàsquet 17/03/2012

Els 28 punts de Marc Gasol no serveixen perquè els Grizzlies guanyin els Raptors (110-114)

El pivot ha aconseguit la millor marca de la temporada en els 46 minuts en què ha estat en pista, però no ha pogut evitar la derrota en un partit decidit a la pròrroga

Ara
1 min
Marc Gasol (Grizzlies) rep una falta de James Johnson (Raptors)

BarcelonaMarc Gasol ha aconseguit aquesta matinada el seu millor registre de la temporada a la NBA, amb 28 punts. Però aquesta anotació no li ha servit al seu equip, els Grizzlies de Memphis, per superar els Raptors (110-114) en un partit que s'ha decidit a la pròrroga.

El pivot català ha estat el màxim encistellador –juntament amb Bayless, dels Rapotors–. Gasol ha anotat 11 de 17 tirs de camp i 6 tirs lliures de 10 intents. Ha capturat vuit rebots –quatre ofensius i quatre defensius–, ha posat tres taps, ha donat una assistència i ha recuperat una pilota.

Però tot plegat ha estat estèril davant uns Raptors liderats pel base Jerryd Bayless i l'aler Gary Forbes. Dos jugadors que han estat decisius per decantar la balança a favor del conjunt de Toronto, que ha pogut trencar una ratxa de sis derrotes seguides. El partit ha acabat amb empat i Bayless ha anotat dos tirs lliures a falta de 5 segons per acabar la pròrroga que han situat el 110-114 definitiu a l'electrònic.

stats