NBA
Esports Bàsquet 16/04/2012

Derrota dels Grizzlies a Nova Orleans i lesió de Marc Gasol (88-75)

El català ha abandonat la pista en el darrer quart amb un fort cop al genoll i es farà una ressonància magnètica per saber l'abast de la lesió

BarcelonaInesperada derrota dels Memphis Grizzlies davant els Hornets (88-75), derrota que els impedeix consolidar-se en la cinquena plaça (35-25) ja que els Mavericks els persegueixen. A més, els Grizzlies perden Marc Gasol, que ha abandonat la pista durant el darrer quart amb un fort cop. "No tinc ni idea", ha dit el tècnic Lionel Hollins en ser preguntat sobre l'abast de la lesió del català. A manca de 7 minuts per la fi del partit, Gasol ha anotat una cistella i ha rebut una falta de Xavier Henry. Gasol ha caigut a terra amb dolor i no ha pogut tornar a la pista.

Gordon ha aportat 18 punts i ha estat el líder dels Hornets, que han guanyat el quart partit dels darrers cinc que han jugat. L'ala pivot Carl Landry ha aportat doble-dobles per ajudar als Hornets a protagonitzar la sorpresa de la jornada. Marc Gasol ha marxat als vestidors amb 11 punts i 7 rebots.