LLiga Endesa
Esports Bàsquet 20/06/2013

Marko Todorovic passarà pel quirofan i Álex Abrines arrossega una tendinitis als dos genolls

L'aler pivot té una fractura amb desplaçament a la primera falange del segon dit de la mà dreta i l'aler no podrà jugar l’Europeu Sub-20 d’Estònia

àlex Gozalbo
1 min

MadridL'estat físic de Joan Carles Navarro, que va jugar el cinquè partit lesionat i vol renunciar a l'Eurobàsquet, no és l’única preocupació de Xavi Pascual de cara a l'estiu, ja que jugadors com Marko Todorovic i Álex Abrines també arrosseguen problemes físics.

El Barça Regal vol operar Marko Todorovic com més aviat millor i intentarà que l'aler pivot passi en les pròximes hores pel quirofan. El jugador va patir una fractura amb desplaçament a la primera falange del segon dit de la mà dreta, però va ajornar la intervenció per ajudar l'equip blaugrana, que es va quedar sense Nate Jawai i va perdre durant uns dies C.J. Wallace. La disputa de la 'final four' i el 'play-off' de la Lliga Endesa van ser decisius en la seva resolució.

A més, el club està pendent d’Álex Abrines, que pateix una tendinitis al dos genolls i no podrà jugar l’Europeu sub-20 d’Estònia. La seva prioritat és recuperar-se i de moment haurà de guardar repòs durant vuit setmanes a banda de seguir amb el tractament que li han recomanat els metges.

stats