Adecco Or
Esports Bàsquet 17/05/2011

El Menorca sol·licita el concurs voluntari de creditors

El consell d'administració del Menorca Bàsquet SAD ha presentat en un jutjat mercantil de Palma de Mallorca el concurs voluntari de creditors

Redacció
1 min
Jakim Donaldson.

MaóEl consell d'administració del Menorca Bàsquet SAD ha presentat en un jutjat mercantil de Palma de Mallorca el concurs voluntari de creditors com a mesura per garantir la "viabilitat i continuïtat" del club.

Benito Reynés, president de l'òrgan rector de l'entitat, ha anunciat que s'acullen a aquest mecanisme legal per donar "estabilitat, coherència i prioritzar el pagament dels deutes" que tenen concretats amb treballadors i extreballadors del club.

El Menorca, que va presentar en la passada Junta General d'Accionistes un deute de 1.5 milions d'euros, s'ha vist obligat a acollir-se a la Llei Concursal causa "a la situació econòmica heretada" i als problemes per a "ordenar i posar al dia el deute històric, que finalment ha estat inassumible en la gestió diària", segons ha relatat Reynés.

El club, que ha baixat de l'ACB a l'Adecco Or, espera que amb aquesta mesura el Menorca Bàsquet quedi "alliberat" a mig termini per poder edificar un projecte de futur.

stats