Publicitat
Publicitat

Adecco Or

El tècnic de 41 anys va passar set temporades al cos tècnic del Regal Barça

El Menorca pensa en Josep Maria Berrocal com a entrenador

L'exentrenador ajudant del Regal Barça, que aquesta temporada ha guanyat com a tècnic del BC Budivelnyk la Superlliga d'Ucraïna, es va reunir dissabte a la tarda a Barcelona amb Oriol Humet

Josep Maria Berrocal, exentrenador ajudant del Regal Barça que aquesta temporada ha guanyat com a tècnic del BC Budivelnyk la Superlliga d'Ucraïna, es va reunir dissabte a la tarda a Barcelona amb Oriol Humet, director general del Menorca Bàsquet. El club, que la propera temporada jugarà a l'Adecco Or, aspira a tancar la seva contractació.

El tècnic de 41 anys, que va passar set temporades al cos tècnic del Regal Barça, va donar la sorpresa en guanyar-li el títol al BC Donetsk, equip de més pressupost i que, a més, comptava amb el factor pista a favor. El seu currículum, com es pot veure a la pàgina web del BC Budivelnyk, comença a ser molt interessant.

El Menorca Bàsquet es troba en situació de concurs de creditors i, per tant, haurà d'informar el jutge de qualsevol contractació per a la banqueta. Andreu Casadevall, que aquesta temporada ha entrenat el Ford Burgos, és una altra de les opcions, mentre que Quim Costa està descartat per rellevar Paco Olmos.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT