BÀSQUET
Esports Bàsquet 11/06/2012

Ettore Messina: "El rei d'Espanya intenta assemblar-se a Berlusconi"

En una entrevista a 'Jot Down', l'entrenador de bàsquet explica com veu la situació d'Espanya i analitza la seva experiència als Lakers

Ara
2 min

BarcelonaDesprés del seu pas pels Lakers com a assitent, l'entrenador italià de bàsquet Ettore Messina ha dit en una entrevista a 'Jot Down' que la seva impressió d'Espanya ha canviat des que hi va arribar. "Quan vaig arribar aquí, em vaig trobar un país on la gent era correcta, Berlusconi no existia, no hi havia tants embolics, els transports funcionaven, si deixaves el cotxe mal aparcat arribava una grua i se l'emportava, hi havia seguretat pel carrer, els debats en el Parlament eren vius però respectuosos ... Em vau semblar un país que funcionava", assegura Messina.

Però el tècnic afegeix: "Després descobreixes que aquest ajuntament roba, que aquest altre també, que havia trames de corrupció per tots costats, que els bancs especulen i fan el que no havien de fer, fins i tot el vostre rei intenta assemblar-se a Berlusconi –amb tot el meu respecte cap a la Corona–... I dius: aquests són com nosaltres. No som els estranys de la pel·lícula només nosaltres".

El tècnic també comenta com veu la situació de Pau Gasol als Lakers. "Una part de la premsa, a Espanya, parla sense saber. Aquests llicenciats donen lliçons sobre Pau però no tenen ni idea de la NBA", diu Messina. "Pau és l'únic jugador que té un valor de mercat pels Lakers. Bynum no perquè fins aquest any no havia fet una temporada sense lesions i a alt nivell. I Kobe Bryant és com Felipe Reyes, jugarà en els Lakers fins al dia que es mori, com Felipe al Madrid. Els altres no tenen valor de mercat. L'única possibilitat dels Lakers per reconstruir era i és traspassar Pau. Ara potser també a Bynum després d'aquest any. Gasol ho sabia i ho deia en cada entrevista, perquè és un tipus molt intel·ligent. Però això no es volia escoltar", sentencia.

stats