ACB
Esports Bàsquet 15/03/2011

Middleton: "Era la meva última oportunitat de tornar a l'ACB"

El veterà nord-americà, que acaba de signar pel Power Electronics, s'ha referit al seu retorn a l'ACB com la seva "última oportunitat" de tornar a aquesta competició

Redacció
2 min
Darryl Middleton a Fontajau contra el Lleida.

GironaEl pivot nord-americà Darryl Middleton, que acaba de signar pel Power Electronics, s'ha referit al seu retorn a l'ACB després del seu pas per Girona en tres etapes, Caja San Fernando, FC Barcelona i Joventut, com la seva "última oportunitat" de tornar a aquesta competició.

Middleton viurà la seva cinquena experiència a l'ACB als seus 44 anys a València, amb l'equip del qual ha acordat una fitxa per als dos pròxims mesos.

El pivot, que militava en la LEB Or amb el Girona, no descarta tornar a aquest equip la temporada que ve després del seu pas pel Power Electronics.

Darryl Middleton s'ha declarat motivat per aquesta oportunitat a l'ACB que se li obre i satisfet que "un club com el València i un entrenador com (Svetislav) Pesic", al qual coneixia de la seva etapa gironina, s'hagin fixat en ell.

Per al jugador, "aquest ha estat un oferiment que no es podia rebutjar" i assegura que li fa "especial il·lusió" tornar a la màxima competició espanyola "per ajudar al València".

Segons ha explicat el president del Sant Josep de Girona, Francesc Ferroni: "El València es va posar en contacte amb nosaltres i vam tenir clar des del primer moment que no podíem deixar Middleton sense l'oportunitat de tornar a jugar a l'ACB".

Ferroni també ha destacat que el jugador se'n va sense cap tipus de contraprestació econòmica, ja que és "un premi que es mereix per tot el que li ha donat al Girona en aquesta última etapa i en les anteriors".

Middleton tornarà a treballar en el Power Electronics València amb Svetislav Pesic, amb qui ja va coincidir en l'Akasvayu Girona en la temporada 2006-07, en què l'equip va guanyar la Copa FIBA.

El pivot també es retrobarà amb David Navarro, qui fins fa pocs dies era company seu en el Girona de la LEB Or.

stats