Copa del Rei ACB 2011
Esports Bàsquet 09/02/2011

Mig món estarà pendent de l'evolució en el joc de Ricky Rubio a la Copa del Rei de Madrid

Els 'scouts' de la NBA i milers de teleespectadors de més de 80 països es fixaran a partir de divendres en el joc del base del Regal Barça

àlex Gozalbo
2 min
Ricky Rubio, a l'ACB Total 2010-11.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La Copa del Rei que demà comença serà especial per a Ricky Rubio, base del Regal Barça. Des que un article a The New York Times va qüestionar la seva evolucióThe New York Times, el jugador ha millorat la punteria des de la línia de 6,75. Tot i això la seva mitjana d'encert (24%) encara és molt baixa i a Madrid hi haurà molta gent pendent d'aquesta dada, especialment els scouts de la NBA.

La Copa del Rei de Madrid podrà veure’s en més de 80 països, i es convertirà en l’edició més internacional en els seus 75 anys d’història. L’arribada de Setanta Sports a Àfrica i la inclusió d’Sportitalia (Itàlia), Astro (Malàsia) i Starhub (Singapur) permeten ampliar la distribució del torneig fins a límits mai no vistos.

“El meu futur immediat és guanyar la Copa, després l'Eurolliga i després l'ACB. Anirem pas a pas i no vull pensar més enllà d'això”, diu Ricky Rubio, que vol aïllar-se de tota la pressió que envolta el seu joc.

Russell Robinson i Josep Franch seran els rivals de Ricky Rubio al partit de quarts de final. “Ens hem preparat bé, ens han respectat les lesions i hem pogut agafar el ritme que volíem i estar els 13 jugadors en plena forma”, afirma el base del Masnou.

El base del Regal Barcelona reconeix que jugar divendres (21.30 hores, Teledeporte) contra el DKV Joventut serà “molt especial. Sempre ho diré, hi segueixo tenint molts amics”. Per al base, la Copa, que va guanyar tant amb el Barça com amb el DKV Joventut, és una competició que li encanta perquè “es viu bàsquet les 24 hores del dia”.

stats