NBA
Esports Bàsquet 09/11/2012

Els Lakers acomiaden el seu tècnic, Mike Brown, després del mal inici de temporada

L'equip californià ha fet fora el seu entrenador després de perdre quatre dels cinc primers partits de la temporada

D.r. Jover
1 min

BarcelonaEls Lakers de Los Angeles no han tingut cap dubte a l'hora d'acomiadar el seu entrenador. Mike Brown ha dit adéu a la banqueta dels Lakers després de tan sols cinc jornades disputades. El balanç, d'un triomf i quatre derrotes, ha pesat massa i el tècnic d'Ohio ha estat acomiadat.

Brown, que es va convertir en entrenador del Lakers la temporada passada, no ha pogut superar el repte de substituir Phil Jackson i ja va ser fortament criticat la temporada passada després de caure a la segona ronda dels 'play-off'. Aquesta temporada, amb la incorporació de Steve Nash i Dwight Howard, l'equip havia de ser imbatible, però no ha estat així. Durant la pretemporada els californians van perdre els 8 partits disputats, mentre que a la la Lliga han perdut 4 dels 5 primers partits. Això ha estat massa i Brown ha estat cessat de les seves funcions.

Les primeres informacions des d'Amèrica diuen que Mike D'Antoni, exentrenador dels Phoenix Suns i els New York Knicks, podria ser l'escollit per dirigir els Lakers a partir d'ara. De moment, Bernie Bickerstaff, entrenador assistent, serà l'encarregat de dirigir l'equip aquesta propera matinada contra els Golden State Warriors.

stats