Copa del Rei ACB
Esports Bàsquet 08/02/2011

La Minicopa, el torneig dels futurs ACB

El DKV Joventut vol conservar el tron que va aconseguir la temporada passada a Bilbao davant un Regal Barça que aquest any és favorit

D.jover
1 min
Imatge de la passada Minicopa

BarcelonaEls millors jugadors de la generació del 1997 es veuran les cares l’expavelló de l’Estudiantes, el Magariños, en el que popularment es coneix com la Minicopa.

Ara fa set anys, un jove anomenat Ricky Rubio va deixar bocabadat a tothom qui el va veure a Sevilla, i ara és un dels millors jugadors d’Europa. Per tant, és probable que a les plantilles dels vuit equips classificats hi hagi algun jugador que en un curt període de temps estarà en el primer equip.

La temporada passada la final la van disputar els dos catalans, el DKV Joventut i el Regal Barça, i el guanyador va ser el conjunt verd-i-negre, que va tenir en Marc Bauzà, amb 15 punts i 15 rebots, l’heroi de la final.

En aquest enllaç podreu trobar més informació sobre les plantilles de tots els equips i aquí els horaris dels partits i els enfrontaments entre els equips d’una competició que donarà el tret de sortida el proper divendres 11 amb un Regal Barça-Baskònia.

stats