EUROLLIGA: FINAL FOUR
Esports Bàsquet 08/05/2011

El Montepaschi Siena no té pietat del Reial Madrid i aconsegueix el tercer lloc (62-80)

El Reial Madrid no ha tingut res a fer contra el Montepaschi, que s'ha pres de forma més seriosa el partit pel tercer i quart lloc. El millor els blancs, Sergio Llull amb 23 punts

David R. Jover
El base del Montepaschi Bo McCalebb juga la pilota davant Nikola Mirotic (c) i Sergio Rodríguez (d), del Reial Madrid

Palau Sant JordiLa final de consolació no és agradable de jugar per a ningú. I avui el Reial Madrid ho ha demostrat. El conjunt blanc no ha sortit en cap moment concentrat en el partit i això s'ha vist reflectit en el joc i en el marcador final, que ha acabat tenint una diferència excessiva (divuit punts) pel que són les plantilles d'ambdós equips.

El Montepaschi ha sortit agressiu, anant a pel partit des del primer moment i això en una final de consolació és clau. L'11-19 del primer quart ha estat premonitori, perquè el Reial Madrid només ha donat la cara en alguns minuts del segon quart, però més per la inèrcia de voler demostrar coses de Begic, Mirotic i Llull que pel bon joc. Amb 32-36 s'ha arribat al descans.

A la represa el conjunt italià ha sortit amb molta força i empenta i això s'ha traduït en una diferència de catorze punts en un no-res (39-53). A partir d'aquí el partit s'ha trencat i la diferència no ha fet res més que anar augmentant poc a poc fins arribar als divuit punts finals (62-80).

El partit ha servit per veure la millor versió de Ksistof Lavrinovic, autor de 17 punts i 25 de valoració, i per veure com Sergio Llull és troba molt sol en l'apartat ofensiu del Reial Madrid.