Esports Bàsquet 23/11/2014

El MoraBanc Andorra segueix sense guanyar fora (83-56)

L'equip del principat cau a Tenerife, a mans d'un equip que encara no havia pogut imposar-se a la seva pista

Ara / Efe

BarcelonaEl MoraBanc Andorra no ha pogut trencar aquest diumenge la mala ratxa fora de casa. El conjunt del principat a caigut contra l'Iberostar Tenerife de forma contundent (83-56), en un partit que ha servit perquè els illencs estrenessin el seu caseller de triomfs com a locals.

Ha estat un partit fàcil per al Tenerife, que ha quedat vist per a sentència abans del descans. La bona tasca defensiva i l'encert en aspectes importants com els rebots i les assistències, així com el joc interior, han permès anul·lar l'equip andorrà, que no ha trobat el seu lloc a la pista i ha comés massa errors. Als vint minuts, el marcador era de 47-28.

Al tercer quart no hi ha hagut reacció visitant i el Tenerife ha seguit dominant el partit. L'únic aspecte que ha millorat el MoraBanc Andorra ha estat la defensa, però els errors en atac seguien produint-se i qualsevol esperança de reacció se n'ha anat en orris.

Iberostar Tenerife 83 - 56 MoraBanc Andorra

Iberostar Tenerife (25+22+18+18): Uriz (3), Richotti (15), Beirán (8), Sekulic (12), Sikma (11) -inicial-, Lampropoulos (11), San Miguel (4), Tsairelis (6), Heras (8) i Rost (5).

Morabanc Andorra (11+17+9+19): Scheiner (-), Navarro (11), Bogris (15), Green (9), Martínez (-) -inicial-, Trías (2), Gomes (4), Biviá (5), Blanch (-) i Ivanov (10).

Àrbitres: Bultó, García Ortiz i Más.

Incidències: Pavelló Insular Santiago Martín. 3.507 espectadors, segons dades facilitades pel club.