LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 11/10/2014

El MoraBanc Andorra cau a la pròrroga davant el Bilbao Basket (75-76)

El conjunt de Joan Peñarroya, tot i forçar el temps extra, no ha pogut sumar la primera victòria de la temporada

G.r
Víctor Sada fa un llançament davant Quim Colom del Bilbao Basket / NANDO / EFE

BarcelonaEl Bilbao Basket ha superat per 75-76 el MoraBanc Andorra en el primer partit ACB en 18 anys a terres andorranes. El conjunt de Joan Peñarroya, tot i que ha forçat una pròrroga, no ha pogut guanyar a un encertat equip basc que ha desequilibrat el partit amb una cistella a falta d'1 segon per acabar.

Marko Todorovic ha sigut l'home més destacat de la primera part del matx, que s'ha tancat amb un clar 29-38. El jugador del Barça, cedit aquesta temporada al conjunt de Sito Alonso, ha aconseguit 12 punts i 3 rebots en els 20 primers minuts.

Els andorrans, que no han tirat la tovallola en cap moment, han sortit molt intensos a la represa. Amb un parcial 7-2, gràcies a un gran encert des de la línia de triple, el MoraBanc ha posat el 36-40 en el marcador. Uns problemes tècnics, però, han obligat a aturar el partit, fet que ha trencat la positiva dinàmica dels homes de Joan Peñarroya.

El Bilbao Basket, llavors, ha vist com els locals han empatat el partit a falta d'uns minuts per acabar. Posteriorment, el conjunt andorrà, de la mà d'un gran Víctor Sada, ha aconseguit forçar la pròrroga després de disputar un enorme últim quart.

En el temps extra, el MoraBanc ha acusat l'esforç de tot el partit i no ha pogut aconseguir la primera victòria de la temporada. 75-76 ha sigut el resultat d'aquest primer partit de la campanya a Andorra.