NBA
Esports Bàsquet 23/02/2011

Guanyen els favorits, i els Nuggets no troben a faltar Carmelo Anthony

Els Lakers de Pau Gasol es troben amb un triomf fàcil (104-80) davant els Hawks d'Atlanta en l'inici de la segona meitat de la temporada en la NBA

Redacció
2 min
Pau Gasol, durant el partit dels Lakers contra els Hawks d'Atlanta.

HoustonL'inici de la segona meitat de la temporada en la NBA ha acabat amb els triomfs de tots els equips favorits, a més de veure uns Nuggets de Denver que han jugat el seu millor bàsquet 24 hores després d'haver traspassat a l'aler estrella, Carmelo Anthony.

Els Lakers s'han trobat amb un triomf fàcil (104-80) davant els Hawks d'Atlanta, que s'han plantat a l'Staples Center pensant que estaven encara en les festivitats del Cap de Setmana de les Estrelles. Aquest cop ni tan sols Bryant ha tingut feina extra ni ha estat necessari que Pau Gasol aportés els punts clau, simplement s'han limitat a jugar un bon bàsquet d'equip i això ha estat suficient per aconseguir la còmoda victòria que els deixa amb marca de 39-19 i els permet trencar una ratxa de tres derrotes consecutives.

Bryant ha estat el líder, en aconseguir 20 punts i ha encapçalat la llista de cinc jugadors que han obtingut dobles dígits.

En aquest partit, l'entrenador dels Lakers, Phil Jackson, ha permès sortir al camp els 12 jugadors de la plantilla perquè cada un d'ells aconseguís com a mínim dos punts. Gasol, en la seva línia de consistència i eficàcia en el joc d'equip, ha aportat un doble-doble de 14 punts i 10 rebots, tots defensius, en els minuts que ha estat sobre la pista de l'Staples Center.

Mentre, l'ala pivot Kevin Garnett i el base Rajon Rondo s'han apropat al triple-doble per què els Celtics de Boston guanyessin 93-115 sobre els Warriors de Golden State. Garnett ha aportat 24 punts, 12 rebots i sis assistències, mentre que Rondo també ha respost amb una gran tasca individual i d'equip en aconseguir 19 punts, donar 15 passades d'anotació i capturar sis rebots. Amb la seva victòria, els Celtics, que segueixen líders de la Conferència Est, han detingut la ratxa de sis derrotes consecutives.

L'aler LeBron James ha iniciat la segona meitat del campionat amb protagonisme i amb 31 punts ha liderat els Heats de Miami, que han guanyat per 117-97 els Kings de Sacramento i aconsegueixen el seu millor inici de campanya en els primers 57 partits en la història de la franquicia.

L'atac eficaç i productiu dels Thunder d'Oklahoma City, encapçalats pels alers Jeff Green i Kevin Durant no ha donat cap opció als Clippers, que han perdut 111-88 en la seva visita al Ford Center.

L'entrenador del Nuggets, George Karl, s'ha oblidat d'Anthony i el base Chauncey Billups, els dos traspassats la nit anterior als Knicks, i ha format un nou equip amb el qual ha guanyat per 120-107 els Grizzlies de Memphis.

stats