NBA

El català ha jugat, de nou, més de 45 minuts

Un sobreexplotat Pau Gasol no pot evitar la derrota dels Lakers al United Center (88-84)

Pau Gasol no descansa. El pivot ha sumat 21 punts, 8 rebots, 4 assistències i 4 taps, unes xifres insuficients per rebatre un brutal parcial de 16-2

Pau Gasol no descansa. Aquesta nit ha jugat una altra vegada 45 minuts en un partit que els Lakers van perdre al United Center contra Chicago Bulls ( 88-84). El pivot català ha sumat 21 punts, 8 rebots, 4 assistències i 4 taps, unes xifres insuficients per rebatre un brutal parcial de 16-2 al segon quart.

Joakim Noah, que a partir de la propera temporada cobrarà 10 milions de dòlars per temporada, no va poder aturar Pau Gasol. El dorsal 13, un dels jugadors amb més caràcter i energia de la NBA, va patir de valent per evitar que el català anotés una i una altra vegada. A més, en atac va errar set dels seus 10 llançaments.

L'equip de Rudy Fernández, en canvi, sí ha aconseguit la victòria aquesta matinada. Portland Trail Blazers s'ha imposat ( 94-101) a la pista dels Phoenix Suns. L'escorta continua tenint problemes per convèncer Nate McMillan i tan sols ha jugat 13 minuts, un temps que no li ha permès anotar cap punt.

Més continguts de