NBA
Esports Bàsquet 14/11/2012

Els Lakers perden a casa contra els Spurs amb un Pau Gasol erràtic (82-84)

L'aler pivot de Sant Boi ha fallat 7 dels 10 llançaments que ha intentat, però ha acabat amb 10 punts, 10 rebots i 5 assistències

Ara
1 min
Gasol, després d'anotar un llançament

BarcelonaEls Lakers, encara sense Mike D'Antoni a la banqueta, han perdut contra els San Antonio Spurs a l'Staple Center (82-84). El conjunt californià ha sumat la cinquena derrota de la temporada contra uns Spurs que han començat la temporada realment bé, amb 7 triomfs i una derrota. La baixa de Nash i Steve Blake ha pesat massa en la direcció dels angelins.

El català Pau Gasol, que ha fet 10 punts i 10 rebots, no s'ha trobat còmode sobre la pista. L'aler pivot ha fallat set dels seus deu llançaments i actualment té un 41% d'encert en tirs de camp. Es tracta del pitjor registre des que juga a la NBA. Mai abans s'havia mostrat tan erràtic.

El fet que Howard acapari molts espais a la zona obliga Gasol a fer molts llançaments des de fora de l'ampolla, i això perjudica els seus números, que actualment són de 14,3 punts per partit. A nivell de rebot, la seva mitjana se situa a la frontera dels 10 rebots per partit.

Primer triple doble de Calderón

L'extremeny José Manuel Calderón ha aconseguit aquesta matinada el primer triple doble de la seva carrera. Ha fet 13 punts, ha capturat 10 rebots i ha repartit 10 assistències en el triomf per 72-74 a la pista dels Pacers. La victòria de l'equip canadenc és tan sols la segona en vuit partits i Calderón, que ha estat titular per la lesió de Kyle Lowry, s'ha reivindicat en el lloc de base titular i ha completat 48 hores màgiques després de fer 20 punts i 17 assistències a l'anterior partit.

stats