NBA
Esports Bàsquet 08/12/2010

Pau Gasol acarona el seu cinquè triple-doble (115-108)

Malgrat anar guanyant per 19 punts al tercer quart, Los Angeles Lakers van abaixar els braços en defensa i van passar dificultats

Redacció
1 min
Pau Gasol esmaixa davant JaVale McGee.

BarcelonaMalgrat anar guanyant per 19 punts al tercer quart, Los Angeles Lakers van abaixar els braços en defensa i van passar dificultats en la victòria enfront dels Washington Wizards (115-108), un partit que, segons Pau Gasol, va ser “més dur del que havia de ser”.

Tot i jugar 43 minuts, el pivot català ha dit sentir-se "fresc" i sense seqüeles dels seus problemes als isquiotibials de la cama esquerra. “Els hem permès tornar al partit i no és alguna cosa que m'agrada quan ocorre. Esperem no convertir-ho en un hàbit. Hem convertit el partit en una mica més dur del que havia de ser”, ha afirmat Gasol, que ha acabat el partit amb 21 punts, 14 rebots i 8 assistències.

“Vam donar moltes assistències durant la primera meitat, no així en la segona. Si passem la pilota i som efectius, guanyarem", ha explicat Gasol. Referent a la tornada d'Andrew Bynum, el pivot català ha assegurat: "Estaré content quan torni. Òbviament em donarà minuts de descans i podré ser més efectiu, sobretot quan tenim una ratxa de diversos partits seguits. Aquests minuts de refresc es noten molt en el tram final dels partits”

Aquesta passada matinada també ha jugat Rudy Fernández, que ha aportat 11 punts, 3 rebots i 3 assistències en 23 minuts. El seu equip, Portland Trail Blazers, ha superat Phoenix Suns (106-99). Important victòria per a l'equip de Nate McMillan.

stats