NBA
Esports Bàsquet 05/12/2010

LeBron, Wade i Bosh es combinen per anotar 75 punts en la victòria dels Heat davant els Hawks

Gràcies al meravellós triumvirat, Miami suma la seva tretzena victòria de la temporada i comença a esvair els dubtes de l'inici de temporada. Els Hawks, molt fluixos

David Jover
1 min
LeBron James celebra una cistella

BarcelonaErik Spoelstra respira més tranquil. Després d'un inici de temporada força convuls, on fins i tot s'havia dit que el mític Pat Riley agafaria les regnes de l'equip per redeçar el rumb, els Heat sembla que comencen a carburar. No tenen el millor atac de la competició pel que fa a números, però sí compten amb una de les millors defenses. Aquest aspecte els fa molt forts i aquesta matinada davant els Hawks tan sols han encaixat 77 punts.

La defensa dels de Florida ha frenat a homes clau pels d'Atlanta com són Jamal Crawford, que s'ha quedat en 12 punts i una sèrie de 6/16 en tirs de camp, i Josh Smith, que no ha passat dels onze punts amb 4/12 en tirs. L'únic que ha donat la cara ha estat el dominicà Al Horford, que ha acabat amb 22 punts i nou rebots i una immaculada sèrie de 10/11 en tirs.

Per altra banda, els tres magnífics avui sí que han respòs. El millor dels tres ha estat Chris Bosh, amb 27 punts i onze rebots, seguit del preferit dels seguidors de Miami, Dwayne Wade, que ha acabat amb 26 punts i deu rebots. LeBron James, dues vegades MVP de la competició, n'ha anotat 22 i ha capturat set rebots. Entre tots tres han anotat 75 dels 89 punts del seu equip, ja que Ilgauskas no ha aconseguit cap punt i Arroyo, només dos. Des de la banqueta, tan sols Chalmers amb nou punts i James Jones, amb tres, han pogut trobar cistella.

Els altres resultats de la jornada són: Philadelphia 109-91 Charlotte, Chicago 119-116 Houston, Minnesotta 129-95 Cleveland, Milwaukee 96-85 Orlando i Sacramento 103-105 Dallas.

stats