NBA
Esports Bàsquet 28/11/2010

El ridícul de Miami amaga la derrota del Grizzlies de Marc Gasol (92-86)

Fins a 20.562 espectadors es van donar cita al Quicken Loans Arena de Cleveland per veure el partit entre els Cavaliers i els Grizzlies

Lebron James supera la defensa de Jason Kidd i Jason Terry.

BarcelonaFins a 20.562 espectadors es van donar cita al Quicken Loans Arena de Cleveland per veure el partit entre els Cavaliers i els Grizzlies (92-86). Tot i jugar 37 minuts, Marc Gasol no va completar una de les seves millors actuacions i va finalitzar amb 4 punts (2/8 en tirs) i 6 punts.

Entre el base Mo Williams (25 punts i 12 assistències) i l'aler J.J. Hickson (16 punts) van liderar la victòria dels Cleveland Cavaliers. Els Grizzlies van encetar el partit amb molta intensitat, però es van afonar al tercer quart.

La derrota dels Grizzlies va quedar invisible a ulls dels mitjans nord-americans per una de les altres notícies de la passada matinada, que va ser la derrota de Miami Heat a la pista dels Dallas Mavericks (106-95). Es tracta de la quarta ensopegada dels de Lebron James en els darrers cinc partits. Els jugadors, només els jugadors, es van reunir durant 45 minuts al vestidor, una vegada finalitzat l'encontre.