NBA
Esports Bàsquet 23/04/2015

Els Memphis de Marc Gasol situen el 2-0 en l'eliminatòria contra Portland

L'equip del pivot català torna a vèncer (97-82) a Portland Trail Blazers amb una actuació estel·lar de Conley i Lee

Marc Gasol en una acció davant de López

HoustonEls Grizzlies de Marc Gasol han tornat a guanyar davant de Portland (97-82), aquest dijous a la matinada, i se situen amb un còmode 2-0 d'avantatge en la primera ronda dels play-off de la Conferència Oest. Aquesta vegada, però, Gasol no ha estat l'home decisiu de Memphis, que ha trobat en Conley i Lee les seves millors armes defensives –han anotat 18 punts cadascun.

Tot i això, el pivot català ha executat una excel·lent tasca d'equip, desgastant el perillós Robin López i anotant 15 punts, en 35 minuts de joc. A més a més, Gasol ha capturat set rebots, ha repartit cinc assistències i s'ha mostrat infal·lible des de la línia de personal.

Els de Memphis només han acumulat cinc pèrdues de pilota, una de les claus de la victòria dels de Marc Gasol. Una victòria cimentada a partir del segon quart del partit, en el qual els Grizzlies s'han escapat amb un parcial de 31-18. Ara, el de Sant Boi podrà descansar uns dies, ja que el tercer partit es disputarà el 27 d'abril.