NBA
Esports Bàsquet 09/01/2011

Kevin Durant no dóna opció als Grizzlies de Marc (109-100)

Si Durant encistella 40 punts és molt complicat guanyar i més quan el seu company Russell Westbrook en fa vint-i-dos i reparteix onze assistències

Redacció
1 min
Marc i Pau Gasol, durant el partit a l'Staples Center.

BarcelonaL'aler Kevin Durant ha reivindicat no només la seva condició de líder indiscutible dels Thunder d'Oklahoma City sinó també la seva condició d'estrella de la NBA que sap respondre millor que ningú en els moments decisius. Durant va jugar un gran bàsquet individual a la segona part per liderar els Thunder a la victòria per 109-100 enfront dels Grizzlies de Memphis.

L'estrella dels Thunder va aportar 40 punts, 28 a la segona part, per fer possible que els Thunder guanyessin el segon partit consecutiu i seguissin compartint el liderat de la Divisió Nord-oest juntament amb els Jazz de Utah. El líder encistellador de l'NBA, que va anotar 13 de 24 tirs de camp, encara que va fallar sis de set triples, i va encertar 13 de 14 tirs des de la línia de personal, també va capturar vuit rebots i va repartir quatre assistències.

El pivot català Marc Gasol va complir amb una bona tasca d'equip en jugar 35 minuts en els quals va aportar sis punts després d'anotar 2 de 4 tirs de camp i 2 de 3 des de la línia de personal, va capturar set rebots, va repartir quatre assistències i va posar tres taps.

L'aler-pivot Zach Randolph va ser sense discussió el jugador amb més presència i protagonisme sota els cèrcols en aconseguir un doble doble de 27 punts i 16 rebots, inclosos nou ofensius, per als Grizzlies, però al final no van ser suficients davant la inspiració encistelladora de Durant.

stats