LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 03/09/2012

Nathan Jawai: "El Shaquille O'Neal australià? No tenim res a veure, ell va dominar la NBA"

El jugador australià ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador del Barça Regal i lluirà el dorsal 32

D.r. Jover
1 min
Nathan Jawai, amb la seva nova samarreta

Barcelona"Estic molt content de ser aquí, a Barcelona. És una gran oportunitat per a mi d'aprendre de jugadors com Tomic o Lorbek. Hi ha una afició meravellosa i el Barça és un club amb una gran tradició guanyadora. Estic molt emocionat de ser aquí". Aquestes han estat les primeres paraules de Nathan Jawai com a jugador del Barça Regal. L'australià ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador del Barça i lluirà el dorsal 32.

Qüestionat sobre si creu encertada la comparació amb Shaquille O'Neal, exjugador de la NBA, Jawai ha volgut defugir comparacions. "L'O'Neal australià? No tenim res a veure! A més, ell va dominar la NBA i jo no sóc com ell", ha comentat el pivot, que mesura 2'08 metres i pesa 138 quilos.

Un dels aspectes que més preocupa el Barça és la seva adaptació a la Lliga i als arbitratges. "El meu joc és així d'agressiu i per això em xiulen faltes. A vegades cometo faltes estúpides i sens dubte que ho he de millorar. Els àrbitres? A vegades es poden equivocar, però no tenen la culpa de les meves faltes", ha comentat el jugador.

D'altra banda, Joan Creus, secretari tècnic del Barça Regal, ha comentat què pot donar Jawai al Barça. "Ens donarà joc al pal baix, pes, potència i les seves característiques ens reforçaran molt", ha dit Creus, que no ha volgut aclarir si el jugador només jugaria l'Eurolliga o també la Lliga ACB.

stats