LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 18/07/2012

Nathan Jawai ja és jugador del Barça Regal

El jugador australià, que dimarts va passar la revisió mèdica, ha signat aquest dimecres el seu nou contracte per una temporada

D.r. Jover
1 min
Nathan Jawai aquest dimarts durant la revisió mèdica

BarcelonaEl pivot australià Nathan Jawai ja és jugador del Barça Regal. Després de diverses setmanes d'estira-i-arronsa, el jugador i el club blaugrana han signat el contracte que lligarà Jawai al Barça Regal una temporada. Jawai, de primeres, només disputaria l'Eurolliga perquè el Barça ja compta amb dos extracomunitaris: Eidson i Mickeal. Tot i així el primer té molts números de marxar del club.

Després del fitxatge de Tomic i la renovació de Lorbek, el Barça ha incorporat un pivot molt diferent de la resta. Es tracta d'un jugador amb molta potència i amb un físic imponent –mesura 2'06 i pesa 140 quilos–. Jawai, que prové de l'Unics Kazan, jugarà per tercer any consecutiu a Europa, ja que fa dues temporades va arribar al Vell Continent de la mà del Partizan de Belgrad.

La temporada passada va anotar 7,4 punts i va agafar 4,3 rebots per partit a l'Eurolliga. El seu millor partit a la màxima competició continental va ser contra el Barça Regal al Palau Blaugrana. Aquell dia va anotar 21 punts i va agafar 10 rebots.

stats