EUROLLIGA

Navarro recau de la fasciïtis i es queda a l'hotel fent tractament

El jugador blaugrana s'ha ressentit de les seves molèsties i és dubte per al partit que aquest divendres el Barça Regal juga amb l'Olympiacos

L'escorta del Barça Rega Joan Carles Navarro s'ha ressentit de la fasciïtis plantar que arrossega en els últims mesos i la seva evolució en les pròximes hores condicionarà la seva participació en la semifinal de l'Eurolliga que el conjunt blaugrana disputarà aquest divendres contra l'Olympiacos.

Navarro havia d'assistir a la presentació de la Final a Quatre, que s'ha celebrat aquest dijous al migdia al Ciragan Palace d'Istanbul, però el seu tècnic, Xavi Pascual, ha excusat la seva presència a l'acte quan un periodista li ha preguntat per ell.

"Se li han reproduït part de les molèsties que tenia a la fàscia. Ara està fent tractament i sotmetent-se a algunes proves i veurem com evoluciona", ha explicat Pascual, que ha acudit a l'acte acompanyat de l'ala-pivot Erazem Lorbek en lloc de fer-ho amb el capità blaugrana.

Juan Carlos Navarro es va entrenar aquest dimecres amb algunes molèsties que, després del viatge en avió fins a Istanbul, han anat a més. Tot i que sembla no perillar el seu concurs en el partit d'aquest divendres, caldrà esperar a l'entrenament programat per aquesta tarda al Sinam Erden Arena per veure exactament com es troba. "Esperarem a veure com està i si pot jugar contra l'Olympiacos, primer. I, en cas afirmatiu, a quin nivell podrà competir", ha conclòs Xavi Pascual.