EUROLLIGA
Esports Bàsquet 10/05/2012

Navarro recau de la fasciïtis i es queda a l'hotel fent tractament

El jugador blaugrana s'ha ressentit de les seves molèsties i és dubte per al partit que aquest divendres el Barça Regal juga amb l'Olympiacos

Efe
1 min
Joan Carles Navarro, a l'aeroport d'Istanbul / RODOLFO MOLINA / GETTY IMAGES

IstanbulL'escorta del Barça Rega Joan Carles Navarro s'ha ressentit de la fasciïtis plantar que arrossega en els últims mesos i la seva evolució en les pròximes hores condicionarà la seva participació en la semifinal de l'Eurolliga que el conjunt blaugrana disputarà aquest divendres contra l'Olympiacos.

Navarro havia d'assistir a la presentació de la Final a Quatre, que s'ha celebrat aquest dijous al migdia al Ciragan Palace d'Istanbul, però el seu tècnic, Xavi Pascual, ha excusat la seva presència a l'acte quan un periodista li ha preguntat per ell.

"Se li han reproduït part de les molèsties que tenia a la fàscia. Ara està fent tractament i sotmetent-se a algunes proves i veurem com evoluciona", ha explicat Pascual, que ha acudit a l'acte acompanyat de l'ala-pivot Erazem Lorbek en lloc de fer-ho amb el capità blaugrana.

Juan Carlos Navarro es va entrenar aquest dimecres amb algunes molèsties que, després del viatge en avió fins a Istanbul, han anat a més. Tot i que sembla no perillar el seu concurs en el partit d'aquest divendres, caldrà esperar a l'entrenament programat per aquesta tarda al Sinam Erden Arena per veure exactament com es troba. "Esperarem a veure com està i si pot jugar contra l'Olympiacos, primer. I, en cas afirmatiu, a quin nivell podrà competir", ha conclòs Xavi Pascual.

stats