Esports Bàsquet 12/03/2015

Els Bulls tornen al camí del triomf a Philadelphia (95-104)

Els de Pau Gasol han guanyat a la pròrroga amb 27 punts i 16 rebots del català

A.l.

BarcelonaPau Gasol ha tornat a mostrar les seves millors credencials i ha estat crucial en la victòria dels de Chicago a Philadelphia (95-104). Els Bulls han guanyat el partit a la pròrroga, amb un parcial de 12 a 3, després que els locals haguessin tingut el partit a les seves mans, però amb l'empat a 92, Mbah a Moute ha errat el tir per part dels Sixers. El gran nom del duel ha estat el de Gasol, amb 27 punts i 16 rebots. El català ha estat ben secundat per Aaron Brooks amb 31 punts i 5 assistències, i també ha brillat Nicola Mirotic, 16 punts i 12 rebots, sortint des del cinc inicial per la lesió de Joakim Noah. Mike Dunleavy ha fet la cistella del partit amb un llançament des del mig del camp al final del tercer quart.

Els Sixers han tingut en Ish Smith, amb 20 punts, el seu millor home.