EUROLLIGA
Esports Bàsquet 23/03/2012

Ndong, amb molèsties als músculs oblics, dubte per a Kazan

El pivot senegalès ha acabat el partit amb molèsties als músculs oblics i serà dubte seriós de cara al tercer partit de la sèrie de quarts de final de l'Eurolliga

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça Regal podria perdre Boniface Ndong per al tercer partit de l'eliminatòria de quarts de la final de l'Eurolliga. La seva baixa, a més de pel que pot aportar en atac, és vital en l'aspecte defensiu.

I és que Ndong és el jugador que millor ha aturat el potent pivot australià Nathan Jawai, que en el segon temps, aprofitant l'absència de minuts d'Ndong en el segon temps, ha fet 17 dels seus 21 punts.

Ndong, en acabar el partit, ha comentat que "és molt difícil defensar Jawai, sobretot quan rep la pilota al pal baixa perquè és gairebé imparable", ha dit el pivot. A més, ha dit que "en l'u contra u només Schortsanitis podria parar-lo, perquè també és molt ràpid", ha explicat.

Per finalitzar, Ndong ha dit que "hem de seguir creixent en el nostre joc, perquè el tercer partit serà gairebé igual que els dos primers jugats al Palau", ha explicat.

stats