Jocs Olímpics
Esports Bàsquet 24/02/2012

El partit amistós de Barcelona entre Espanya i els Estats Units es jugarà el 24 de juliol

El Palau Sant Jordi acollirà dos partits d'Estats Units, el primer el dia 22 contra Argentina i el segon contra Espanya el dia 24. Tots dos partits seran a les 21:30 hores

à.g / D.r.j
1 min

BarcelonaDues de les seleccions favorites a guanyar la medalla d'or als propers Jocs Olímpics, la d'Espanya i la d'Estats Units, jugaran el proper dimarts 24 de juliol un partit amistós a Barcelona. El Palau Sant Jordi acollirà un enfrontament que es disputarà tan sols tres dies abans de l'inici del gran esdeveniment esportiu de Londres. I és que els Estats Units faran una estada a Barcelona de cinc dies, del 20 al 25 de juliol, on faran tres entrenaments i jugaran dos partits amistosos.

El dia 22 de juliol, a les 21:30 hores, la selecció americana de bàsquet s'enfrontarà a Argentina, mentre que el dia 24, també a les 21:30 hores, el partit serà contra Espanya. Tots dos partits es disputaran al Palau Sant Jordi.

Barcelona, a més, acollirà enfrontaments de la Copa del Món 2014 al Palau Sant Jordi, que tindrà un paper estratègic en el campionat ja que els organitzadors volen que sigui la seu dels partits del grup del combinat dels Estats Units. Tot i que encara està per confirmar, la idea és que els aficionats de Barcelona puguin veure partits de vuitens, quarts i una semifinal en el que seria l'hipotètic camí de l'equip nord-americà fins la final.

stats