LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 21/04/2013

Partit a contrapeu per al Barça Regal contra l'Asefa Estudiantes

Si el Barça Regal guanya contra l'Estudiantes (19 hores, Esport 3) o si l'Unicaja perd, l'equip de Xavi Pascual es classificarà per a les eliminatòries pel títol

Efe
1 min
Álex Abrines va sumar 12 punts i dos triples contra el Blusens Monbus.

BarcelonaAmb la ment centrada absolutament en el desempat europeu contra el Panathinaikòs, el Barça Real jugarà aquest diumenge (19 hores, Esport3) contra l'Asefa Estudiantes un partit a contrapeu, un partit que fins i tot es va plantejar la possibilitat de posposar-lo al calendari.

Els blaugranes, després del dur doble enfrontament a l'OAKA davant els atenesos, tornen a la competició domèstica, però segur que reservaran efectius. Només Pete Mickeal està lesionat, però evidentment Xavi Pascual donarà descans als jugadors més carregats de minuts o amb problemes físics continuats.

Serà doncs el moment de Brad Oleson, que només juga partits de la lliga, i de jugadors que necessiten minuts com Álex Abrines o altres com Víctor Sada o Erazem Lorbek, que necessiten més confiança en el seu joc.

Abrines, que creix en el seu joc partit a partit, es mesurarà davant de l'equip contra el que va aconseguir la seva millor actuació. Va ser la temporada passada quan militava en Unicaja i va ser capaç de sumar 31 punts.

Si el Barça Regal guanya o si l'Unicaja perd, l'equip de Xavi Pascual s'haurà classificat per a les eliminatòries pel títol.

stats