FINAL FOUR ISTANBUL 2012
Esports Bàsquet 11/05/2012

Xavi Pascual: "Hem jugat molt per sota del nostre nivell"

El tècnic del Barça Regal es mostra decebut pel nivell mostrat, però afirma que no té res "a retreure" als seus jugadors i diu que la "'final four' ens ha superat"

Ara
1 min
Pascual, preocupat durant el partit

Barcelona"No hem sigut nosaltres mateixos. Hem jugat molt per sota del nostre nivell i no hem trobat molts homes". Així de contundent s'ha mostrat Xavi Pascual quan ha atès la premsa catalana després del partit.

I és que el tècnic del Barça Regal ha confessat que "la 'final four' ens ha superat" i ha explicat que l'entrada en el partit ha sigut clau. "Els primers minuts han marcat molt el partit i hem anat a remolc durant tot el partit", ha comentat un Xavi Pascual, que ha admès que no té res a dir sobre l'actuació dels seus jugadors. "No puc retreure res a l'equip perquè hem lluitat i hem arribat a gaudir de dos tirs guanyadors", ha comentat el tècnic català, que per segon cop en la seva carrera queda eliminat en les semifinals d'una 'final four'.

Per Pascual els rebots concedits han sigut clau. "Els rebots en atac de Dorsey ens han fet molt de mal i, a més, un d'ells ha acabat amb un triple de Printezis que ens ha condemnat", ha admès.

stats