COPA DEL REI ACB 2012
Esports Bàsquet 16/02/2012

Xavi Pascual: “El Caja Laboral serà un rival complicat. En Lliga ja vam perdre allà”

El tècnic blaugrana lloa el treball dels seus jugadors i també comenta que el Caja Laboral pot crear molts problemes aquest dissabte

Ara
1 min
Temps mort del Barça Regal

BarcelonaXavi Pascual, tècnic del Barça Regal, ha comentat en roda de premsa que el partit d'aquest dissabte contra el Caja Laboral serà "molt complicat" perquè en el partit de Lliga Endesa "ja ens van superar i això ens posa en alerta".

I és que l'entrenador no se'n refia del Caja Laboral, al qual ha definit com "un equip que té una plantilla llarga i d'alt nivell" i ha afegit que "Teletovic és un jugador capaç de tot i està rodejat de grans tiradors com Oleson i Ribas. És un equip molt ric".

Respecte al partit contra el Lucentum Alacant, Pascual ha comentat que "hem fet un bon partit, controlant el rebot i també els seus tiradors, que són extraordinaris". A més Pascual ha afegit que el partit s'ha trencat entre el primer i el segon quart: "Hem pogut trencar el matx gràcies a l'impuls dels darrers minuts de quart i també els primers del segon", ha dit.

Qüestionat sobre si farà algun canvi per al partit de dissabte, en què té de data límit el proper dissabte a les 14 hores, Pascual ha comentat que "hem d'estudiar bé el rival i veure quines mancances tenim. Aleshores decidiré si executo aquest canvi o no", ha confessat el de Gavà.

stats