Esports Bàsquet 01/12/2015

Pau Gasol, clau en el triomf dels Bulls contra els Spurs

Pau Gasol, en acció contra els Spurs / TANNEN MAURY / EFE

HoustonEl pivot Pau Gasol s'ha mostrat feliç després del triomf dels Chicago Bulls contra els Spurs de San Antonio, que els ha permès deixar enrere la frustració de la derrota de divendres passat davant els Pacers d'Indiana. Gasol s'ha encarregat de liderar l'atac dels Bulls: ha aconseguit un doble-doble de 18 punts i 13 rebots, fonamentals per a la victòria per 92-89.

El pivot català ha tornat a mostrar la seva condició de líder: ha estat la clau de la victòria dels Bulls, que en el quart període han remuntat un desavantatge de tres punts. El jugador de Sant Boi, que ha aconseguit el setè doble-doble en el que va de temporada, també ha estat el protagonista de l'acció defensiva que ha assegurat la victòria dels Bulls en posar un tap a l'ala-pivot LaMarcus Aldridge, que realitzava una penetració a cistella amb 1:06 minut per jugar-se del temps reglamentari.