Publicitat
Publicitat

PAU GASOL

Pau Gasol: "Chicago és l'equip més indicat per lluitar per l'anell"

El pivot català ha parlat sobre la seva situació als Bulls en el programa 'Al Primer Toque' d'Onda Cero

Pau Gasol ha comentat la seva sortida dels Lakers i les seves aspiracions per guanyar l'anell de campió amb els Chicago Bulls, en declaracions al programa ' Al Primer Toque' d'Onda Cero: " A l'hora de triar, la meva decisió estava basada en un equip on pogués millorar i que em permetés lluitar per l'anell, i Chicago ho és. Des del principi he volgut donar el màxim de mi i posar els 5 sentits perquè això funcioni".

El pivot català afirma estar feliç i creu que la dinàmica de l'equip és molt positiva. " Després de 15 dies fora,  vam tornar després del partit de Brooklyn i aquest dimecres juguem una altra vegada. La gira ha estat molt positiva, el balanç és bo pel que fa a victòries i estic content, a més he jugat minuts i he pogut ajudar l'equip", ha assegurat.   

El jugador de Sant Boi ha parlat de la situació que va viure la temporada passada a l'equip de Los Angeles. "L'any passat la situació als Lakers no va ser fàcil, vam tenir molts obstacles. Però en tota carrera hi ha anys en els quals no va tot bé i cal aprendre per després valorar-ho més quan vénen temps millors ". Pau Gasol també ha comentat la ratxa actual del seu antic equip, que acumula 13 derrotes i només quatre victòries. "Als Lakers sé que Kobe Bryant lluitarà sempre perquè l'equip tingui opcions. Aquest dilluns van guanyar a Toronto, que és el millor equip de la Conferència Oest. Que vagin les coses bé a Los Angeles és qüestió de temps", ha afegit.

Sobre l'episodi de violència viscuda aquest diumenge a Madrid, Pau Gasol creu que és una noticia molt trista per a l'esport i per a la societat. " Com a esportista he de fomentar l'esportivitat i la convivència a les grades. L'esport és per gaudir i vibrar, mai per arribar a la violència. És un cop per a l'esport en general".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT