NBA
Esports Bàsquet 19/02/2011

Pau Gasol: "No ser titular no és cap decepció"

L'únic català que disputarà l'All-Star de diumenge a dilluns (2.15 hores, Cuatro i Canal +) ha dit als mitjans que no partir com a titular "no és cap decepció"

Redacció
2 min
Pau Gasol.

Los AngelesPau Gasol, l'únic jugador català que disputarà l'All-Star de diumenge a dilluns (2.15 hores, Cuatro i Canal +) ha dit als mitjans que no partir com a titular a l'equip de la Conferència Oest, lloc que ocuparà Tim Duncan, "no és cap decepció".

"Tot és meravellós, és una festa", ha afirmat el jugador català en una roda de premsa organitzada a l'hotel J.W. Marriott, adjacent a l'Staples Center.

"Hauria estat bonic començar com a titular, però em sembla perfecte. Gaudiré del partit com en les altres ocasions", ha comentat l'ala-pivot dels Lakers, que podria haver entrat en el cinc titular de l'Oest com a substitut de Yao Ming, lesionat.

"Ser titular era una il·lusió, però no és cap decepció. Gregg Popovich (el tècnic del seu equip) havia d'escollir. Duncan fa 15 anys que es trenca les banyes al seu equip i té una trajectòria increïble", ha afegit.

Gasol ha reconegut que aquest any ha estat l'ocasió en què més a prop ha estat d'aconseguir aquest reconeixement, però promet seguir treballant per a aconseguir-ho algun dia.

"L'objectiu sempre és ser All Star. Parar ara sempre ve bé perquè és un descans sigui quina sigui la situació de l'equip. Després de dues setmanes de gira, s'agraeix que l'All Star sigui aquí, encara que també és esgotador per la quantitat d'activitats", ha manifestat.

Sobre la crisi de joc i resultats que pateixen Los Ángeles Lakers, ha dit: "Hem fet poca anàlisi. Dilluns ens assegurem com a equip i enfocarem la situació de la millor manera possible perquè no tornem a patir derrotes com les dues últimes".

I també ha confessat que està desitjant que arribi la fase decisiva de la Lliga, amb les eliminatòries pel títol.

"A l'Est hi ha quatre o cinc equips que tenen opcions. Serà interessant i una gran baralla. Juguen a un nivell molt alt i estic desitjant veure-ho", ha conclòs.

stats