NBA
Esports Bàsquet 13/05/2012

Pau Gasol: "Una derrota probablement hagués provocat canvis"

L'aler pivot català comenta les declaracions de Magic Johnson, que va assegurar que la franquícia es desprendria de Mike Brown i alguns jugadors en cas de caure eliminada contra els Nuggets

Efe
2 min
Pau Gasol supera JaVale McGee

Los AngelesPau Gasol i els Lakers s'han classificat per a les semifinals de la Conferència Oest i han evitat la tragèdia de caure en primera ronda, un fet que en paraules del català "probablement hagués provocat canvis" als Lakers.

L'aler pivot es referia a unes declaracions de l'exjugador dels Lakers Magic Johnson, en les quals comentava durant una retransmissió televisiva que l'equip es desprendria del tècnic, Mike Brown, i de jugadors com Andrew Bynum i el mateix Gasol en cas de ser eliminat per Denver.

"El comentari de Magic va deslligar moltes reaccions a la premsa i és la seva opinió. Una derrota probablement hagués provocat canvis en aquest equip, perquè aquesta franquícia ha de guanyar sempre i donar el màxim en tot moment. Entenc el que va voler dir i no m'ho prenc com res personal", ha manifestat

El català ha renascut després de signar la pitjor actuació estadística en la seva carrera a la NBA, amb 3 punts i 3 rebots a la pista dels Nuggets divendres passat. "Només volia fer-ho millor. No sóc un jugador que es pugui permetre signar aquests números. Sabia que havia de fer l'esforç de jugar més dur, al límit des del principi i fins al final", ha dit.

"El canvi ve per haver jugat amb més agressivitat, més activitat i més força durant el partit. Hem jugat dur, en equip, lluitant a mort fins al final. Era guanyar o anar-nos-en a casa, i afortunadament hem guanyat a un equip molt difícil que ha lluitat fins a l'últim moment", ha explicat.

Gasol ha destacat l'"energia" de l'Staples Center i la concentració dels seus malgrat anar quatre a sota en l'últim període.

"No vam defallir", ha apuntat. "Seguim treballant i vam ser fidels a les coses que sabíem que ens anaven a funcionar. A Kobe li van fer moltes ajudes i els homes oberts van respondre bé", ha afegit.

Sobre la sèrie contra Oklahoma City Thunder, que comença aquest dilluns, ha indicat: "No anem a poder revisar molts vídeos, però sabem qui són. Hem d'estar preparats mentalment i físicament per a una altra batalla".

stats