NBA
Esports Bàsquet 20/06/2011

Pau Gasol: "El meu desig és seguir als Lakers"

El jugador dels Lakers ha expressat avui el seu desig de continuar la propera temporada al conjunt californià i ha confiat que el club no accepti les ofertes que arribaran per ell

Efe
1 min
Pau Gasol.

AlacantPau Gasol, jugador de Los Angeles Lakers, ha expressat avui el seu desig de continuar la propera temporada al conjunt californià i ha confiat que el club no accepti les ofertes que arribaran per ell.

En l'acte de presentació del campus d'estiu que porta el seu nom a Alacant, Gasol s'ha referit a la possibilitat que ha sorgit de recalar en els Minnesota Timberwolves, al costat del també català Ricky Rubio, però ha reconegut que no és una opció en la qual pensi.

"El meu desig és seguir als Lakers. No tinc el control sobre això però vull seguir amb els Lakers tots els anys que pugui per optar al campionat els màxims anys possibles", ha sentenciat.

Gasol ha admès que la temporada del conjunt de l'Staples Center no ha estat tan bona com s'esperava, però ha considerat que "no per això cal desmantellar res". Per aquest motiu, ha desitjat "que el club aguanti les ofertes que pugui rebre", un fet que no ha amagat que també l'"afalaga".

"No tinc el control sobre això, però tant de bo pugui aportar el meu gra de sorra als Lakers molts anys", ha insistit Gasol, que s'ha mostrar convençut que a Ricky Rubio "li anirà bé" en el seu primer any a la NBA, encara que "el procés d'adaptació no és fàcil".

El de Sant Boi ha admès haver passat mals moments després de les crítiques rebudes després de l'eliminació dels Lakers en les eliminatòries pel títol, i ha lamentat que fossin "unidireccionals" cap a la seva persona.

stats