Bàsquet
Esports Bàsquet 24/03/2012

Pau Gasol signa un doble-doble en el triomf dels Lakers davant Portland (103-96)

Ha disputat 32 minuts en els quals ha anotat 10 punts (5 de 14 tirs de camp, i errant els dos llançaments des de la línia personal) i ha capturat 16 rebots

Efe
1 min
Pau Gasol intenta superar Raymond Felton (Portland Trail Blazers)

BarcelonaSense la necessitat de signar un gran partit, l'ala-pivot català Pau Gasol ha signat un altre doble-doble (10 punts, 16 rebots) en el triomf de Los Ángeles Lakers davant Portland Trail Blazers, que consolida els de Los Ángeles en el liderat de la divisió Pacífic.

El jugador de Sant Boi va disputar 32 minuts en els quals va anotar només 5 de 14 tirs de camp i va fallar els dos llançaments que va fer des de la línia de personal.

Però de nou Gasol es va fer sentir en el joc sota els anells amb 16 rebots, inclosos 14 que van ser defensius, va repartir sis assistències i va posar dos taps.

Gasol va arribar als 30 partits amb dobles dígits en punts i rebots, la qual cosa el deixa com a líder de l'equip en aquest apartat de les estadístiques.

Els californians es van imposar amb determinació (103-96), sense dependre dels punts de Kobe Bryant i amb una gran actuació del seu nouvingut, el base Ramon Sessions, que ja mana i es fa respectar en la disciplina de Los Ángeles.

El recent fitxatge californià va concloure amb 20 punts i 11 assistències, mentre que Bryant es va quedar en 18 punts (va errar els seus últims 11 llançaments). El jugador clau va ser Andrew Bynum 28 punts i nou rebots.

stats