BÀSQUET - NBA

Pau Gasol: "És increïble, és el somni fet realitat"

Els Gasol són els primers germans en la història de la NBA que juguin el Partit de les Estrelles com a titulars

L'ala-pivot català Pau Gasol, dels Bulls de Chicago, s'ha mostrat feliç per haver estat elegit titular de l'equip de la Conferència Est que disputarà el proper  Partit de les Estrelles i a més, per tenir com a rival el seu germà Marc, dels Grizzlies de Memphis, que formarà amb el de la Conferència Oest. El gran dels Gasol ha tuitejat:

"És increïble, el somni fet realitat, és una cosa molt difícil d'assimilar, però tractaré de gaudir al màxim una altra vegada", ha declarat Pau Gasol a la cadena de televisió TNT abans que comencés el partit dels Bulls contra els Spurs. Pau Gasol ja havia disputat el Partit de les Estrelles en quatre ocasions anteriors com a reserva quan estava amb els Grizzlies de Memphis i a Los Angeles Lakers, però, en la seva primera temporada amb els Bulls ho farà per primera vegada com a titular.

L'ala-pivot titular dels Bulls també va tenir paraules d'elogi i admiració cap al seu germà Marc Gasol. "Em sento orgullós de ser el germà del Marc i em sento orgullós de com s'ha transformat en un gran jugador de bàsquet i en un gran home", ha destacat Pau Gasol. Els Gasol seran els primers germans en la història de la NBA que arribin al Partit de les Estrelles com a titulars.

"Saber que estaré davant el meu germà Pau per al salt inicial, serà un veritable èxit de la nostra família i un record que guardaré per la resta de la meva carrera", ha declarat Marc Gasol, a través d'un comunicat dels Grizzlies. El pivot estrella dels Grizzlies també ha dit que té un compromís amb els aficionats i els companys de l'equip als que pensa representar en el Partit de les Estrelles. "L'elecció té un significat especial perquè ha estat feta pels aficionats, i espero representar tots els meus companys d'equip, l'organització dels Grizzlies, la ciutat de Memphis, tota la nostra comunitat i els seguidors que tenim a tot el món", ha subratllat Marc.