NBA
Esports Bàsquet 01/07/2011

Pau Gasol pensa en l'ACB com a "primera opció" si el locaut s'allarga

El pivot de Los Angeles Lakers ha reconegut a TVE que la situació a la NBA és "incerta" i, encara que no s'atreveix a aventurar el que pot succeir

Redacció
1 min
Pau Gasol.

BarcelonaPau Gasol (Los Angeles Lakers) ha reconegut que la situació a la NBA, després que anit es va confirmar el tancament patronal, és "incerta" i, encara que no s'atreveix a aventurar el que pot succeir, ha reconegut que si el començament de la temporada s'ajornés, jugar a l'ACB "seria la seva primera opció".

De fet, el pivot català ja va anunciar aquesta possibilitat al mes de gener en una entrevista a l'ARA.

En cas de pensar en marxar de la NBA Pau Gasol ha explicat a 'Los Desayunos de TVE' "Espanya és la primera opció, però no diria que l'única". El pivot català també pensa en la Xina, "que és un mercat molt potent, hi ha una gran afició al bàsquet i és una alternativa possible per muntar alguna cosa, però és hipotètic".

El de Sant Boi ha reconegut, però, "que és difícil jugar només uns mesos en un club i injust per a aquest equip que aposta i inverteix, però no m'agradaria passar un any en blanc".

"Si la temporada se suspengués, em semblaria molt estrany ja que la NBA passa per un bon moment", ha assegurat Gasol a TVE.

stats