NBA
Esports Bàsquet 23/03/2013

Pau Gasol reapareix però els Lakers perden contra els Wizards (100-103)

Derrotes dels conjunts dels germans Gasol i triomfs dels equips de Ricky Rubio i de Víctor Claver

Efe
2 min

HoustonL'ala pivot català Pau Gasol havia presentat el seu retorn amb els Lakers com l'inici del camí a la recerca d'un altre anell de campions de l'NBA i el que s'ha trobat el seu equip ha estat una altra derrota més a l'Staples Center després de perdre per 100-103 contra els Wizards de Washington.

La derrota ha estat la dotzena que pateixen els Lakers aquesta temporada al seu camp i Gasol, que tornava després d'haver-se perdut 20 partits per culpa d'una lesió al peu dret, ha confirmat que està molt lluny de la seva millor forma i de nou que segueix sense encaixar en l'esquema de joc de l'entrenador Mike D'Antoni.

Els Wizards, el cinquè pitjor equip de la Conferència Est, han estat capaços de remuntar un desavantatge de 18 punts no tant pels seus encerts sinó pels errors dels Lakers. L'equip de Los Ángeles ha tornat a mostrar que amb Gasol de titular segueix sense ser un equip guanyador. Gasol ha jugat 20 minuts, no ha sortit en el quart període, i ha aportat quatre punts després d'anotar 2 de 10 tirs de camp, no ha estat fi des de la línia de personal, ha capturat vuit rebots –sis han estat defensius–, ha donat una assistència i ha perdut dues pilotes.

Tampoc li ha anat millor al seu germà Marc Gasol amb els Grizzlies, que han caigut derrotats 90-83 davant els Hornets de Nova Orleans. Marc Gasol ha perdut també el duel individual amb el pivot cubà nord-americà Robin López, i la seva aportació de 16 punts i sis rebots no ha impedit la derrota del seu equip. Gasol ha jugat 38 minuts i ha aportat 16 punts després d'anotar 7 de 13 tirs de camp i 2-2 des de la línia de personal, ha capturat sis rebots –quatre han estat defensius–, ha donat quatre assistències, ha recuperat quatre pilotes i ha posat un tap.

Millor li ha anat a nivell d'equip al base Ricky Rubio que també ha destacat en l'apartat individual en dirigir el joc dels Timberwolves de Minnesota que han superat a domicili (86-117) els Suns de Phoenix. Rubioha tornat a ser el jugador més complet dels Timberwolves després de disputar 29 minuts en els que ha aportat 12 punts després d'anotar 3 de 7 tirs de camp, i 6 de 7 des de la línia de personal, ha repartit vuit assistències, ha capturat sis rebots, ha recuperat cinc pilotes i n'ha perdut quatre.

L'aler principiant Víctor Claver, que pateix un esquinç al turmell esquerre, tampoc ha jugat amb els Trail Blazers de Portland que també han guanyat els Hawks d'Atlanta (93-104).

stats