BÀSQUET

Pau Gasol, sobre els rumors de retirada: "L'operació ha sigut precisament per seguir jugant a bàsquet al màxim nivell"

El pivot de Sant Boi confirma que no arribarà a temps a jugar la Copa del Món de la Xina

Pau Gasol ha explicat quines són les seves sensacions després d'haver passat per la sala d'operacions per solucionar una fractura per estrès a l'os navicular del peu esquerre. El pivot dels Milwaukee Bucks ha confirmat el que ja va dir fa uns dies el seleccionador espanyol de bàsquet, Sergio Scariolo, que va anunciar que el pivot català es perdrà la Copa del Món de la Xina.

"Aquest estiu serà difícil perquè m'hauria agradat estar amb la selecció, amb els meus companys. Per a mi, la selecció sempre ha sigut molt important i estic molt orgullós de competir i aconseguir èxits a nivell internacional amb l'equip", diu Gasol, que afegeix: "A causa de l'operació i de la lesió, no podré ser en aquest Mundial de la Xina. Tot i així, estaré donant suport a l'equip i desitjant que facin un gran campionat". El de Sant Boi ha indicat que espera que Espanya es classifiqui "per als Jocs Olímpics" i l'any vinent "poder estar amb l'equip".

Gasol també ha parlat sobre els rumors que deien que podia ser que es retirés. "És normal que hi hagi certes especulacions a causa de la meva edat. Molts jugadors a la meva edat ja estan retirats, però també hi ha casos de jugadors com Vince Carter o Kareem Abdul-Jabbar, que han jugat fins a edats més avançades. És una possibilitat per la qual seguiré lluitant. M'encanta el que faig, m'encanta seguir jugant", ha dit, i ha recordat que ara s'ha operat "precisament per seguir jugant a bàsquet al màxim nivell".