NBA
Esports Bàsquet 29/01/2012

El doble doble de Pau i Marc Gasol no impedeix les derrotes dels Lakers i Grizzlies

L'equip de Los Angeles ha caigut a la pista dels Milwaukee Bucks (100-89) mentre els de Memphis han acariciat la victòria a la pista dels Phoenix Suns (86-84)

Efe
2 min
Pau Gasol en una imatge d'arxiu

BarcelonaEls germans Pau i Marc Gasol han estat els dos únics representants catalans que han jugat aquesta matinada del dissabte a la NBA; i malgrat que els dos han aconseguit un doble doble, no han pogut impedir les derrotes dels seus equips respectius, els Lakers i els Grizzlies.

Pau ha tornat a treballar per l'equip i ha tractat de compensar la poca inspiració que ha tingut en el joc ofensiu amb una bona tasca sota les cistelles, però els Lakers han caigut derrotats per 100-89 davant els Bucks de Milwaukee, en la seva visita al Bradley Center.

El jugador de Sant Boi ha tornat a tenir problemes en els tirs a cistella i, encara que ha aconseguir una doble figura amb 12 punts i 15 rebots, no ha pogut donar la victòria als Lakers de Los Angeles.

Gasol ha jugat 39 minuts i ha arribat a l'onzè doble doble de la temporada, però amb un percentatge pobre en els tirs de camp (només 6 de 18) i errant un intent de triple. A més, tampoc ha disposat de cap llançament de tir lliure, cosa que evidencia la poca agressivitat a l'hora d'atacar, malgrat que ha repartit 5 assistències, ha recuperat una pilota i ha posat un tap.

"A la primera part hem fet un treball decent", comentava Pau Gasol en acabar el partit. "A la segona ja no ha estat igual, no hem tingut la mateixa intensitat defensiva i hem de millorar de cara al futur".

El germà gran dels Gasol també ha reconegut el bon partit que han completat els Bucks i que han guanyar merescudament perquè sempre han estat superiors a la pista.

Marc Gasol ha jugat un partit més complet que el seu germà Pau, però també s'ha quedat sense premi perquè els Grizzlies han perdut 86-84 davant els Suns de Phoenix, el que representa la seva tercera derrota consecutiva.

El mitjà dels Gasol ha imposat una vegada més la seva presència sota els cèrcols i ha estat, juntament amb l'aler Rudy Gay, el màxim anotador amb 18 punts cadascun.

Marc Gasol, que ha aconseguit la seva dotzena doble figura des del començament de temporada, ha estat el jugador que ha gaudit de més minuts (43). En el seu cas ha anotat 7 de 14 tirs de camp i 4-5 des de la línia de personal, ha capturat 13 rebots, dels quals vuit han estat defensius, ha posat quatre taps, ha repartit dues assistències i ha recuperat una pilota, xifres que l'han convertit en el jugador més complet de l'equip.

stats