BÀSQUET

"Intensos, solidaris i amb bona defensa": Pau Ribas anima el Barça Lassa

L’equip blaugrana visita aquest dissabte el Delteco GBC

Després de perdre's els últims cinc partits del Barça Lassa, Pau Ribas va reaparèixer dijous i va tenir una actuació clau a la pista del Kirolbet Baskonia. El jugador, que va començar el partit com a titular, tan sols va anotar tres punts en 22:01 minuts, però va repartir 5 assistències, va recuperar 3 pilotes i va agafar 3 rebots. La seva incidència en el joc defensiu, a més, va ser clau.

"Després d'uns quants partits sense jugar, vaig trobar a faltar ritme. Hi ha moments en què et canses més, però vaig intentar aportar la meva energia, que és el que l'entrenador vol. Des del darrere cap a endavant, crec que vaig fer un bon partit", opina l'escorta.

"Estàvem en una situació delicada i visitàvem un camp difícil en què havíem perdut els últims quatre cops, però l'equip es va conjurar i va lluitar. Vam tenir bons i mals moments, però vam saber sobreposar-nos a un tercer quart en què no veiem cistella. Vam aconseguir una victòria molt difícil amb molt d'orgull", explica Ribas. "Vam veure l'equip que volem ser: intensos, solidaris i amb bona defensa. En atac hem de ser intel·ligents i buscar bones opcions. Tot i no arribar als 80 punts, vam fer un bon partit en atac", afegeix.

El Barça Lassa tancarà aquest dissabte una setmana amb tres partits visitant el Donostia Arena, on jugarà contra el Delteco GBC (18 hores, #Vamos).