Lliga Endesa

Pau Ribas apadrina la segona edició del torneig Globasket

El jugador del Barça ha presentat la segona edició del torneig internacional

"Quan jo era petit no hi havia un torneig així". Amb aquestes paraules Pau Ribas, escorta del Barça Lassa, ha obert la seva intervenció en l’acte de presentació de la segona edició del torneig Globasket, que se celebrarà del 8 al 13 d’abril del 2017 a Lloret de Mar.

El jugador badaloní, ambaixador del torneig, ha elogiat la globalitat del projecte, i ha destacat la seva aposta per la formació amb clínics i conferències que afegeixen valor a la competició estricta. "Quan ets professional pots viatjar molt i conèixer llocs, però quan ets petit esperes tot l’any per poder sortir i jugar amb els teus amics. A més, s’ofereix també un bon servei extra per als pares, que en definitiva són els qui ens mouen de petits", ha assegurat Ribas, que actualment segueix recuperant-se d'una lesió que no el deixarà competir aquesta temporada. "És un orgull poder representar un projecte de bàsquet tan ambiciós, que vol portar nois i noies de tot el món a Catalunya", ha afegit.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha destacat que l’aposta de la ciutat de Lloret per ser epicentre esportiu de bàsquet és ferma: “Volem fer moltes més accions més enllà del Globasket perquè es tracta d’un projecte amb un alt impacte econòmic per a la ciutat”.

Després d’una primera edició amb 30 equips, Globasket en té confirmats ja 92 per a l’any vinent, incloent-hi un 30% d’equips femenins i una nova categoria, l’U12.