Bàsquet
Esports Bàsquet 02/06/2011

Pau Gasol confirma que jugarà l'Europeu

Pau Gasol, pivot dels Lakers de la NBA, ha confirmat que jugarà amb la selecció espanyola l'Europeu 2011 de Lituània i ha afirmat que li "agradaria ajudar l'equip a guanyar un altre Europeu"

Efe
1 min
Pau Gasol.

MadridPau Gasol, pivot dels Lakers de la NBA, ha confirmat avui a Madrid que jugarà amb la selecció espanyola l'Europeu 2011 de Lituània i ha afirmat que li "agradaria ajudar l'equip a guanyar un altre Europeu".

"La meva intenció és poder ser-hi i aquest any així serà si el seleccionador compta amb mi. És, a més, el meu desig i em fa una il·lusió especial.He viscut uns anys molt exigents per a la meva carrera esportiva i per això l'any passat no vaig poder ser al Mundial de Turquia, però ara és un altre moment", ha dit Pau Gasol.

Aquest any ser finalista europeu té l'al·licient addicional d'aconseguir la classificació automàtica per als Jocs Olímpics de Londres de l'any que ve. "Tot influeix a l'hora de prendre una decisió tan important i per descomptat que hi ha l'al·licient dels Jocs Olímpics. Ha sigut decisiu i una qüestió molt tinguda en compte. Tots volem intentar guanyar l'or olímpic, tan preuat i tan difícil d'aconseguir", ha comentat. "Però abans d'intentar això intentarem començar per reeditar l'or europeu, que tampoc és poca cosa", ha conclòs Pau Gasol.

stats