NBA
Esports Bàsquet 20/01/2011

Pau Gasol arriba als 13.000 punts

Pau Gasol ha tornat a protagonitzar una jornada de marca individual, però no ho ha celebrat amb triomf, ja que els Lakers han perdut 109-100 contra els Mavericks

Redacció
2 min
Pau Gasol salta davant Tyson Chandler per encistellar.

HoustonL'ala pivot de Sant Boi de Llobregat, Pau Gasol, ha tornat a protagonitzar una altra jornada de marca individual en la seva carrera professional després d'arribar als 13.000 punts, tot i que no ha pogut celebrar-ho amb un triomf, ja que el seu equip, els Lakers, han perdut 109-100 contra els Mavericks de Dallas.

Pau Gasol apuntava a ser el líder encistellador dels Lakers en concloure el partit amb 23 punts, però no ha tingut protagonisme en la segona part, en què només ha fet quatre tirs a cistella i els Mavericks han aprofitat per remuntar un marcador que en la primera els ha arribat a ser advers amb 11 punts de desavantatge. Gasol ha jugat 37 minuts i ha anotat 11 de 16 tirs de camp i 1-1 des de la línia de personal, ha capturat cinc rebots, ha repartit quatre assistències i ha posat dos taps.

La jornada de la NBA també ha deixat bones actuacions individuals dels altres tres jugadors espanyols, amb triomf de l'equip de Rudy Fernández i derrota de Marc Gasol. El mallorquí ha gaudit d'una bona actuació individual i en el seu cas l'ha completat amb el triomf dels Trail Blazers de Portland, que s'han imposat en la pròrroga per 90-94 als Kings de Sacramento. Amb 13 punts, Rudy ha estat el sisè jugador, i factor guanyador del seu equip, que ha guanyat el vuitè partit consecutiu contra els Kings. El mallorquí ha jugat 28 minuts i ha anotat 5 de 8 tirs de camp, inclosos 3 triples de 7 intents, ha repartit cinc assistències, ha capturat tres rebots, ha recuperat tres pilotes i ha posat un tap per completar una bona tasca defensiva.

Per últim, Marc Gasol ha estat a prop d'aconseguir el triomf, però al final també el seu equip, els Memphis Grizzlies, ha perdut en la pròrroga per 103-102 davant els Hornets de Nova Orleans. El germà de Pau Gasol ha aconseguit un doble doble, amb 12 punts i 10 rebots, cosa que ha permès que els Grizzlies (43-42) guanyessin en aquest apartat del joc. El pivot ha disputat 41 minuts i ha anotat 5 de 8 tirs de camp, 2+2 des de la línia personal, ha repartit cinc assistències, ha recuperat una pilota i ha posat un tap.

stats