Lliga Endesa

Pedro Martínez analitza la seva sortida: "Em sorprendria que opinar fos el motiu"

L'entrenador explica a 'La tertúlia' de Televisió de Badalona la decisió de l'Herbalife Gran Canària de no renovar el seu contracte

L'Herbalife Gran Canària ha anunciat aquest dimarts que Pedro Martínez no continuarà com a entrenador de l'equip. El club insular ha decidit no renovar el tècnic, que finalitza contracte aquest 30 de juny, tot i que l'equip ha completat una de les millors temporades de la seva història.

El Cabildo, que és accionista majoritari del club insular i que està en mans del PP, ha forçat la no-continuïtat de Pedro Martínez, que aquest dimarts ha estat entrevistat per Xavi Ballesteros al programa 'La tertúlia', de Televisió de Badalona. "Em sorprendria que en els moments que ens toca viure opinar fos el motiu. Quan el president m'ha trucat per comunicar-me la decisió del club, m'ha dit que preferia donar-me les raons d'aquí a uns mesos. Em costa pensar que aquest pugui ser el motiu", ha dit el tècnic català.

"Els propietaris han decidit que el tècnic ha de ser una altra persona", ha explicat Pedro Martínez, que no ha volgut entrar en polèmiques. "Ja m'ho esperava", ha afegit.