LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 03/01/2012

La Penya visita el Lucentum i vol confirmar el bon moment de forma

Després de derrotar el Madrid a Badalona, el FIATC Joventut visita el Centre de Tecnificació d'Alacant per enfrontar-se al Lucentum de Txus Vidorreta

Ara
1 min
Henk Norel.

BadalonaEl partit es juga a les 20.30 h amb les càmeres de Canal Nou Dos i Esport3. Salva Maldonado s'ha emportat 11 jugadors, els mateixos que van jugar el partit davant el Reial Madrid, entre els quals hi ha Àlex Barrera.

L'equip, amb Salva Maldonado, va visitar ahir l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona per fer el lliurament de joguines als nens i nenes ingressats a la planta de pediatria. Tot seguit va volar a Alacant, on avui afrontarà el duel davant un rival en què brilla el pivot búlgar Ivanov, que ha estat designat millor jugador del mes de desembre després de fer una mitjana de 26,5 de valoració, amb 13,2 punts i 13 rebots per partit. El Lucentum Alacant és cinquè a la classificació, amb un balanç de 10 partits guanyats i només 3 perduts.

Henk Norel, exjugador del Lucentum, ha afirmat que "a tots ens sorprèn que el Lucentum estigui a dalt de la classificació, però bé, es tracta d'un bon club que ha fitxat bé aquesta temporada. És una mica la sorpresa en el que portem de temporada. Sabem que és difícil guanyar a qualsevol pista, el Lucentum ha guanyat molts partits de pocs punts. Si lluitem i estem sempre dins del partit segur que arribarem al final amb opcions". Norel, però, és optimista, i explica que "en l'últim partit davant el Reial Madrid vam guanyar, i això ens ha ajudat a agafar confiança, així que anem a Alacant a totes".

stats