BÀSQUET
Esports Bàsquet 19/11/2017

La Penya suma el tercer triomf de l'any contra el Gipuzkoa Basket (76-67)

Tomasz Gielo, amb 21 punts i 5 rebots, s'ha convertit en la peça clau dels badalonins

Tomasz Gielo, de la Penya, intenta evitar la cistella de Michael Fakuade, del Gipuzkoa

BarcelonaEl Divina Seguros Joventut ha aconseguit aquest diumenge un important triomf contra el Gipuzkoa (76-67). En aquesta victòria, la tercera del conjunt de Badalona, hi ha tingut molt a veure Tomasz Gielo, amb 21 punts i 5 rebots.

Durant el primer quart, la Penya ha estat molt efectiva, i l'ha tancat de manera espectacular (25-12). Tot i això, el Gipuzkoa Basket ha reaccionat al segon quart, en què ha anotat nou punts seguits. El partit, però, ha anat al descans amb avantatge encara per als de Diego Ocampo (40-36).

Els bascos han seguit amb la dinàmica d'encert al començament del tercer quart, i els locals miraven de tornar a connectar amb el bon joc de l'inici del partit. I quan semblava que les coses es torçaven (57-51), ha aparegut Tomasz Gielo, que ha carregat l'equip a l'esquena i han aconseguit el triomf, malgrat els intents dels visitants d'intentar la remuntada (76-67).